Cześć
Właśnie się zarejestrowałam na tę stronkę i chciałabym się przywitać.
Kocham poezję śpiewaną, a twórczość Edyty Geppert znam i niezwykle cenię od urodzenia. Cieszę się, że poznałam niedawno stronę na jej temat, a teraz zapisałam się na forum o jej twórczości ^^
Cześć przeglądając forum zauważyłam, że nowe osoby przedstawiają się a ja jeszcze tego nie uczyniłam, a więc mam na imie Paulina, jestem z Bydgoszczy i mam 14 lat. Panią Edytą zainteresowałam się rok temu kiedy zupełnie przez przypadek obejżałam na youtubie nagranie z Opola gdzie Pani Edyta śpiewała ''Nie żałuje''. Niestety dopiero do niedawna zaglądam na forum, ale mam nadziję, że szybko przyswoję sobie zasady i zwyczaje paniujące ty Pozdrawiam
Wysłany: 16 Sie 2008 08:45 Zgodnie z tematem-powitanie
Witam wszystkich serdecznie. Wpisuję się po raz pierwszy, aczkolwiek Edyty słucham od lat jedenastu i dla mnie jest to fantastyczna przygoda z piosenką i niech trwa nadal. Pozdrawiam i będę to zaglądać.
Witam serdecznie!
Prawie od początku istnienia strony jestem stałą jej czytelniczką. Na zaistnienie na forum zdecydowałam się niedawno.
Ciesze się, pozdrawiam wszystkich, szczególnie ciepło Gosie i Pauline.
Alicja