Właśnie Marta ,jak tam u ciebie z biletem?Właściwie nie wiem po co pytam,jesteś stała bywalczynią recitali ,więc chyba odpowiednio wcześniej zaopatrzyłaś się w wejściówkę?:):):)
Ostatnio zmieniony przez ula 26 Lip 2007 11:00, w całości zmieniany 1 raz
Zaraz stała... gdzie mogę, to jadę! A serio, to KILKA razy w roku jestem na racitalu....
Tak, ja mam bilet. Znaczy miałam na 14 czerwca, więc mam nadal, ale miałam rezerwację dla Dziewczyn i Jej nie odebrałam, no bo... okazało się, że nie ma koncertu. I teraz nie wiem, czy ta rezerwacja jest ważna, wolałabym się tego dowiedzieć i to jak najszybciej. Wtedy przegapiłam sprawę....
Mimo tego, że sprawa właściwie dotyczy również mnie, to staram się tłumaczyć sobie, że ta cisza z ich strony to po prostu wakacje...tak jak napisałyście - urlopy...;)
A jeżeli nie Kraków to udamy się w inny zakątek Polski...:)
Wam będzie łatwiej.
a ja będę żyła z nadzieją, że jakiś recital będzie w woj. dolnośląskim. w tym regionie na pewno rodzice by mnie puścili... przecież nie mogliby mi tego zrobić.
ale czekamy
Aga, ja też mam taką nadzieję!!!!!!!!!!!!!!! Znaczy mam nadzieję, że Wrocław mnie nie zawiedzie, i przypomni mi, za co go polubiłam... z Lubina nie jest chyba tak daleko do Wrocka? Studiowałam z koleżanką z Lubina
Właśnie ,a propos innych recitali.
Pisałam do Wodzisławskiego Centrum Kultury w sprawie koncertu Pani Edyty ,który odbędzie się 14 grudnia i dowiedziałam się,że
szczegóły konceru będą znane dopiero w listopadzie,bilety będą do nabycia
w
kasie WCK,a ewentualne rezerwacje będą
przyjmowane nie wcześniej jak miesiąc przed koncertem,czyli w listopadzie.
Tak więc jeśli nie Alchemia to Wodzisław!!!!!!!!!!!
jakieś 80km, więc niedaleko
tam dojeżdża bus, tam mam znajomych, a jak nie bus i nie znajomi to braciszek podwiezie na ukochany, upragniony recital . jak będzie koncert we Wrocławiu, to ja tam na pewno będę! na 100%!
Niestety ja również nie uzyskałam odpowiedzi z Alchemii, może to Was pocieszy. Mnie lekko zaczyna martwić, bo rezerwowałam dwa i potwierdzałam rezerwację.
"Bilety będą dostępne w przedsprzedaży w barze od 5 września 2007.
Wówczas będzie wiadomo, o której godzinie odbędzie się koncert.
Zapraszamy po odbiór!"
Z tego rozumiem, że rezerwacje nadal są ważne.... chyba dam im trochę odpocząć, bo zdaje się w Krakowie dosyć gorąco i napiszę do nich jeszcze raz po niedzieli...... ale Dziewczyny, chyba nie macie się co martwić!
są bilety
ale pozwolenia nie ma
tato powiedział krótko nie i zmienił temat.
rozdarło mi sie serce... muszę je zszyć głosem Pani Edytki.
głosem z płyt...
Szkoda... To może zacznij nastawiać Rodziców na Wrocław?? Tylko jeszcze koncertu we Wrocqu brakuje, ale to "miej nadzieję na szczęście, powiedzmy od września"